Trobada entre Miquel Iceta i Antoni Fernández Teixidó

Avui ha tingut lloc, a la seu de Barcelona del Partit dels Socialistes de Catalunya, una trobada entre el seu Primer Secretari, Miquel Iceta, i el Secretari de l’Àrea d’Organització, Salvador Illa, amb Antoni Fernández Teixidó, President de Lliures, el nou partit polític catalanista, liberal i humanista.

Aquesta trobada s’ha celebrat en el marc d’un seguit de reunions bilaterals que Lliures mantindrà amb diferents formacions polítiques catalanes per debatre sobre la situació actual de la política a Catalunya, que Lliures caracteritza de degradació límit.

Durant la reunió, Fernández Teixidó ha insistit en “la necessitat de constituir govern i fer-ho amb caràcter immediat. ERC i PDeCAT han de passar de les paraules als fets” i ha emplaçat al PSC a que col·labori activament per fer possible aquesta aspiració.

“Dijous vinent” – ha afegit Fernández Teixidó – “ERC i PDeCAT tenen l’oportunitat d’evidenciar que és possible constituir govern. Cal començar per seguir la recomanació del Consell de Garanties i votar en contra del projecte de llei de la Presidència”.